Nieuwsbrief 1

Beste lezer,

Welkom bij de eerste nieuwsbrief van Jan Bochmann Architecten.

Per 1 oktober 2012 is dit nieuwe architectenbureau in Amsterdam een feit. Met een klein team van professionals werken we met hoge ambitie aan zeer uiteenlopende opdrachten, van woningbouwprojecten, bijzondere publieksgebouwen, transformatie van bestaande bouw tot aan kleinere verbouwingen.

Middels deze nieuwsbrief houden we onze klanten en geïnteresseerden één of twee keer per jaar op de hoogte van ons werk. Reacties en opmerkingen op deze nieuwsbrief zijn uiteraard van harte welkom.

Ik kijk uit naar een succesvolle samenwerking!

Jan Bochmann

Nieuwe website online

Inmiddels is onze nieuwe website online. Deze website is in samenwerking met Web Development Studio Granville tot stand gekomen. De teksten zijn zowel in het Nederlands als in het Engels beschikbaar en onze projecten zijn in vijf categorieŽn overzichtelijk gepresenteerd.

Klik hier voor de nieuwe website en voor meer informatie over bovenstaande projecten.

Feestelijke opening in Culemborg

Op 10 oktober wordt het verzamelgebouw in Culemborg officieel geopend. In dit gebouw zijn onder meer de tijdelijke huisvesting van daklozen en een sociaal cafť als ontmoetingsplek voor mensen met psychosociale problemen gerealiseerd. In de bovenlagen van de houten dakopbouw bevinden zich drie maisonnettes voor de tijdelijke verhuur door de corporatie Kleurrijk Wonen.

Klik hier voor meer informatie over dit project.

Bhoomi Pooja in Almere-Poort

De bouw van het Hindoestaans Cultureel Centrum Shiv Mandir in Almere-Poort komt steeds dichterbij. In juli werd de bouwvergunning verleend en op dit moment werkt ons bureau de bestektekeningen uit. De aanbesteding wordt eind 2012 gehouden zodat de Shiv Mandir begin 2013 in aanbouw kan gaan.

Op 20 en 21 oktober vindt op het kavel aan de Trojesstraat een zogenaamde Bhoomi Pooja plaats. Tijdens dit tweedaagse evenement wordt middels vuuroffers en inwijdingsrituelen de bouwgrond gezuiverd en wordt symbolisch de eerste paal geslagen.

Klik hier voor meer informatie over de Bhoomi Pooja en klik hier voor het ontwerp.

Colofon

Een of twee keer per jaar houden wij u graag op de hoogte van ons werk via deze digitale nieuwsbrief. U kunt zich aan- of afmelden voor het ontvangen van deze nieuwsbrief door een†bericht te sturen aan nieuwsbrief@janbochmann.nl.

Jan Bochmann Architecten
KNSM-Laan 115
1019 LB Amsterdam

+31 (0)20 42 22 044
+31 (0)6 28 36 17 54

info@janbochmann.nl
www.janbochmann.nl